Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel én congreslocatie in het monumentendorp Hoog Soeren: het hoogste punt van de Veluwe.

Hotel Oranjeoord ligt te midden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat “De Kroondomeinen”, op enkele kilometers van Apeldoorn. Het uit 1898 daterende hotel was ooit nog koninklijk bezit.

Hotel Oranjeoord biedt bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met 35 moderne/klassieke kamers, acht verschillende vergaderruimten, een restaurant, bar en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Uniek aan Hotel Oranjeoord zijn de verschillende buitenlocaties, geschikt voor o.a. bruiloft, barbecue, zakelijke meeting of congres.

Adres en contact congreslocatie

Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn