Nieuws

Congres organiseren in Apeldoorn

Meer weten over onze verrassende locaties? Lees er alles over in de blogs en nieuwsberichten.

Joost Hoebink; Ambassadeur van groene & royale congresstad Apeldoorn

Wist je dat er in Nederland maar één stad is met zowel een dierentuin, als een pretpark als een paleis binnen haar grenzen. Trotse Apeldoorner Joost Hoebink is ambassadeur van Apeldoorn Congresstad. Na een carrière als journalist en verslaggever bij NPO Radio 1 is hij sinds vijftien jaar fulltime dagvoorzitter, gespreksleider en presentator. Inmiddels heeft hij meer dan 1.500 events mogen leiden. Van kleine ronde tafelsessies tot grote meerdaagse internationale summits. In 2016, 2017, 2018 en 2019 was hij Nederlands meest geboekte dagvoorzitter. Lees het artikel

Hoe maak je een ijzersterk congres- en event programma?

Een ijzersterk programma vormt de basis voor een ijzersterk evenement. En je krijgt geen tweede kans, het moet direct een schot in de roos zijn. Je (potentiële) bezoekers vormen een verwachting bij het zien van het programma van jouw evenement. Jouw programma bepaalt hun beleving. Het opzetten van een programma is geen gemakkelijke klus… Hoe deel je het tijdschema in? Zijn er genoeg pauzes en hoelang moeten ze zijn? Worden activiteiten voldoende afgewisseld en biedt je evenement je bezoekers alle informatie die zij nodig hebben?

5 tips voor een ijzersterk programma
Hoe doe je dat dan, zo’n ijzersterk programma neerzetten? We zetten alvast een aantal handigheidjes voor je op een rij:

  • Tip 1: Verras je gasten, bijvoorbeeld met een spectaculaire openingsact
  • Tip 2: Plan je topspreker voor de lunch, zodat iedereen enthousiast de zaal verlaat. Dit leidt tot een goede sfeer in de foyer.
  • Tip 3: Plan het programma niet te vol.
  • Tip 4: Laat voldoende tijd over voor je gasten om met elkaar in gesprek te gaan.
  • Tip 5: Laat het programma niet uitlopen ten koste van de netwerkmomenten.

Zoek je nog een geschikte locatie voor jouw event of congres? Bekijk hier de congreslocaties in Apeldoorn. We denken graag met je mee, neem hier contact met ons op.

#inapeldoorn