Vollemaanwandeling ’t Leesten

Vollemaanwandeling ’t Leesten

Ervaar de magie van de volle maan tijdens een serene wandeling op de Veluwse Leesterheide. Met de zachte gloed van de maan die je pad verlicht, wordt deze wandeling een onvergetelijke natuurbeleving.

Introductie

De Vollemaanwandeling in ’t Leesten is niet zomaar een wandeltocht, het is een unieke ervaring die je verbindt met de serene schoonheid van de Veluwe onder het licht van de volle maan. Voor diegenen die deze ervaring in een privégroep willen beleven, is er de mogelijkheid om de Vollemaanwandeling te boeken voor een zelf samengestelde groep​

Ontvangst en begin

Je avontuur begint bij het informatiecentrum ’t Leesten, waar je wordt verwelkomd met een warme kop koffie of thee. Terwijl de zon langzaam ondergaat, neem je de tijd om afscheid te nemen van de dag en je voor te bereiden op de mystieke avond die voor je ligt.

De wandeling

Onder begeleiding van een gids van Staatsbosbeheer verken je het glooiende landschap van de Leesterheide. Je wandelt rustig langs heidevelden en door bossen, terwijl de volle maan het pad verlicht met haar heldere gloed. Zelfs bij bewolking laat de maan haar aanwezigheid voelen en transformeert het landschap in een mysterieus schouwspel. Na de wandeling keert de groep gezamenlijk terug, reflecterend op de rustgevende en verkwikkende ervaring terwijl de Veluwe langzaam verdwijnt in de duisternis van de nacht. De maan blijft jullie trouwe metgezel, terwijl je de stilte en de rust van de natuur in je opneemt.

    Tags:

  • veluwe

#inapeldoorn