Kerst

Kerst in Apeldoorn

Kerst in Apeldoorn

Ben jij al aan het nadenken over de kerstborrel, kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst? Wij helpen je graag een handje en hebben daarom al het royale aanbod van sfeervolle locaties in Apeldoorn voor je op een rijtje gezet!

Denk bijvoorbeeld aan je eigen Hoge Veluwe Winterterras, in de groene schatkamer van Nederland, bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe, een royaal kerstdiner bij Hotel Restaurant de Echoput of een eindejaarsfeest in winter-thema bij De Zwitsalhal. Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is in de groene en royale hoofdstad van de Veluwe!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Sluit het jaar feestelijk af of vier het begin van het jaar met je medewerkers in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet midden in de groene schatkamer van Nederland op je eigen Hoge Veluwe Winterterras van warme glühwein, chocolademelk en ambachtelijke lekkernijen zoals erwtensoep, oliebollen en apfelstrudel.

Van 1 november 2023 tot en met 31 januari 2024 kunnen jij en je collega’s genieten van een compleet verzorgd arrangement van één of twee uur (incl. onbeperkt genieten van lekkere drankjes).

Kerst vieren in Nationaal Park Hoge Veluwe
Kerstborrel op winterterras

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is uitermate geschikt voor het houden van een kerstborrel, kerstfeest en/of eindejaarsbijeenkomst voor grotere groepen. Speciaal voor kerst toveren zij de business lounge om tot de Christmas Lounge. Hier kun je met 25-150 personen gebruik maken van verschillende arrangementen. De Christmas Lounge is aangekleed met kerstbomen, tafelversiering en sfeerlicht!

Kerstssfeer in Omnisport Apeldoorn
Congreslocatie Omnisport Apeldoorn

De Zwitsalhal

Richting het einde van het jaar wordt De Zwitsalhal volledig aangekleed in winter-thema. Warme verlichting, naaldbomen, vuurkorven, feestelijk gekleed personeel en warme sfeervolle muziek over de boxen. En wat dacht je van een fotobooth met gekke kerstfoto’s? In De Zwitsalhal staat een fotobooth met alle feestelijke attributen zoals kerstmutsen, gekke snorren en versiering. Wie heeft de mooiste kerstfoto van het bedrijf? Walking in a Winter Wonderland! De perfecte plek voor kerst- en eindejaarsborrels!

Congreslocatie De Zwitsalhal in Apeldoorn

Congrescentrum Orpheus

Bij Congrescentrum Orpheus hebben ze zin in de feestdagen! Ze hebben daarom een aantal exclusieve, spectaculaire en bovenal feestelijke ideeën voor kerstborrels, eindejaarsfeesten, nieuwjaarsrecepties en kick-offs voor je op een rijtje gezet! Denk hierbij aan een eigen dinnershow, kerstborrel of een knusse kerstmarkt, bij Orpheus is veel mogelijk.

Kerst in Apeldoorn
Kerstmarkt Orpheus Apeldoorn

Hotel Restaurant De Echoput

Beleef het ultieme kerstgevoel in de gastronomische omgeving van Hotel Restaurant De Echoput. Sluit het zakelijke jaar feestelijk af met een royaal kerstdiner met je collega’s of relaties en laat je culinair verrassen door de uitzonderlijke wijn-spijs combinaties. Het team maakt jouw verblijf graag compleet met een leuke (kerst-)activiteit in de omgeving, proeverij, feest en rustgevende overnachting in een van de royale hotelkamers.

Kerstviering in de Echoput Apeldoorn

Of beleef kerst bij één van deze locaties

Verleng jouw Apeldoorn bezoek met

Hulp of maatwerk nodig?

Op zoek naar een goede locatie voor een kerstborrel, kerstfeest, nieuwjaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie? Er is altijd wel een passende sfeervolle locatie in Apeldoorn of in het gebied rond Apeldoorn beschikbaar voor jouw feestelijke bijeenkomst met collega’s, relaties en/of klanten.

Het team van Apeldoorn Partners, de citymarketingorganisatie van Apeldoorn, informeert en helpt je graag over het organiseren van een sfeervolle zakelijke bijeenkomst in Apeldoorn! Dit doen wij kosteloos, onafhankelijk en objectief. Stel gerust je vraag aan ons.