Apenheul

Apenheul

Een unieke en duurzame locatie voor congressen en evenementen, midden in het groen!

Jaarlijks vinden bij Apenheul zo’n 300 bijeenkomsten plaats op verschillende locaties. Zo biedt het auditorium in De St@art, één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland, plaats aan 300 gasten.

Uitkijken op gorilla’s

Middenin Apenheul, verscholen in het groen, vind je Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorillaeiland ter wereld. Extra bijzonder: jouw evenement kun je uitstekend combineren met een ontspannen wandeling tussen de apen in het park!

Perfecte uitvalbasis

Mede door de centrale ligging, op slechts een uurtje rijden vanaf Amsterdam, is Apenheul een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk congres, teambuildingsbijeenkomst, workshop, training en (familie)gezelschap.

Bij Apenheul maken ze elk evenement of congres uniek door er een persoonlijke én inhoudelijke invulling aan te geven. Met een locatie en thema van jouw dag die perfect bij elkaar passen. Zo verzorgen verschillende Apenheul experts geregeld een inspirerende lezing over hun vakgebied. Natuurlijk met apen als inspiratiebron! Van apen valt namelijk veel te leren als het gaat om leiderschap, zakelijke relaties of communicatie. En ook als duurzame organisatie heeft Apenheul een prachtig verhaal te vertellen. Kortom, alles voor jouw evenement op een bijzondere plek!

Nieuw: Tiny lodge

Dompel je onder in de natuur, direct naast het eiland waar de orang-oetans leven! Hier vind je de Tiny Lodge, een inspirerende omgeving voor een training, MT sessie of vergadering tot 8 personen. 

Ga je voor rust in de natuur of wil je juist creativiteit stimuleren in een nieuwe omgeving? De Tiny Lodge middenin het apenpark biedt uitkomst! Deze bijzondere vergaderruimte is van alle gemakken voorzien met een scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken, een koffieapparaat, koelkast, toilet en een terras met uitzicht op het orang-oetan eiland. 

De Tiny Lodge is te huur voor een dagdeel of een hele dag en is te boeken met een 4-uurs of een 8-uurs vergaderarrangement.

Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Of wil je reviews lezen? Bezoek dan de speciale website voor congresorganisatoren op www.apenheul-evenementen.nl.

Adres en contact congreslocatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn