Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon is een ideale congreslocatie voor congressen tot 250 personen.

Het hotel, tot in de jaren ’60 eigendom van de koninklijke familie, heeft een rijke historie en draagt service en persoonlijke aandacht nog altijd hoog in het vaandel!

Unieke ligging

De ligging van Bilderberg Hotel De Keizerskroon is uniek; het hotel ligt namelijk naast het prachtig gerenoveerde Paleis Het Loo. Dat geeft ons de mogelijkheid het paleis ook aan jou en jouw gasten aan te kunnen bieden voor een rondleiding, een lunch in de Paleistuinen of een uitgebreid diner in een van de balzalen bijvoorbeeld. Ook is Bilderberg Hotel De Keizerskroon goed te bereiken via de A1 en A50. Wij denken graag met je mee over jouw bijeenkomst. Op basis van je wensen weet De Keizerskroon de verwachtingen van gasten te overtreffen door middel van proactieve service, persoonlijke aandacht en royale verzorging. Zo is er voor en tijdens jouw bijeenkomst één vast aanspreekpunt die met je meedenkt en altijd bereikbaar is. Dit om jouw bijeenkomst zo succesvol te laten verlopen.

Adres en contact congreslocatie

Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Koningstraat 7
7315 HR Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn