City Lounge

City Lounge

Voormalige kluizen en omringende ruimten van een bankgebouw zijn getransformeerd tot een unieke locatie in Apeldoorn met een bijzondere belevenis.

Hoe kan een dag bij City Lounge er uit zien?

Je treedt de wereld van City Lounge binnen en vergeet direct waar je bent. De buitenwereld verdwijnt even; deze dag wordt een belevenis. Meteen bij de persoonlijke ontvangst met een verse kop koffie en zoete lekkernijen in de Champagne Lounge voel je het al.

Voor het plenaire deel van de dag staat de theateropstelling in de Gouden Kluis al voor je klaar. Het lunchen gebeurt uiteraard ook op een bijzondere plek: de Expeditie, waar vroeger de waarde transportwagens het geld losten bij de bank. Waar de dag begon sluit je ook af; terug naar de Champagne Lounge dus om onder het genot van een lekker drankje te netwerken.

City Lounge Apeldoorn biedt plaats aan groepen van 15 tot 300 personen, is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Adres en contact congreslocatie

City Lounge
Stationsstraat 297
7311 ME Apeldoorn

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn