CODA Apeldoorn

CODA Apeldoorn

CODA is een prachtige locatie voor je vergadering, bijeenkomst of evenement. Van een kleine teammeeting met 5 personen tot een congres voor 250 deelnemers: CODA inspireert!

Met een bibliotheek, museum, archief en ExperienceLab is CODA een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed – midden in het hart van de stad. Ontdek de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe, proef van kunst en cultuur, vind wat je zoekt en laat je vooral ook verrassen door dat wat je niet zocht.

Prachtige congreslocatie

CODA is tevens een prachtige locatie voor je vergadering, bijeenkomst of evenement. Van een kleine teammeeting met 5 personen tot een congres voor 250 deelnemers: CODA inspireert! Kies de ruimte die het best bij je groep of doel van de bijeenkomst past – in één van de vergaderzalen, het auditorium of (op de trappen van) de museumzaal.

Adres en contact congreslocatie

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn