De Zwitsalhal

De Zwitsalhal

De Zwitsalhal is geschikt voor vele soorten evenementen en is een unieke evenementenlocatie.

Op het terrein van de Zwitsalhal rolden vroeger de eerste potjes babyzalf van de band. De oude fabriekshallen vormen nu het decor voor nieuw ondernemerschap. Deze nieuwe evenementenlocatie in Apeldoorn is geschikt voor congressen, feesten, diners en presentaties.

Drie hallen

De locatie is opgedeeld in drie verschillende hallen die schaalbaar zijn voor elke groepsgrootte: de entreehal, de foyer & de blackbox. Door de flexibele opstelling kan De Zwitsalhal groepen ontvangen tot 750 bezoekers. Tevens beschikt de locatie over een buitenterrein dat bij je evenement te betrekken is. Ook voor evenementen waarbij subruimtes nodig zijn, is deze locatie geschikt.

De Zwitsalhal is goed te bereiken doordat het centraal in het land gelegen ligt en is perfect bereikbaar met het OV en via de A1. Daarnaast beschikt De Zwitsalhal over gratis parkeerplekken tot 450 auto’s, werkt er een enthousiast team met ruime ervaring én is dit de plek voor een creatief en uniek event!

Adres en contact congreslocatie

De Zwitsalhal
Vlijtseweg 126B
7317 AK Apeldoorn

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn