Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Effectief en energiek vergaderen in een inspirerende omgeving? Kom naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe: de ultieme locatie voor een vergadering, heisessie of teamuitje midden in de mooiste natuur van Nederland.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe vind je op slechts een klein uurtje rijden van de Randstad. Moderne ontvangstruimtes, verrassend lekker eten van voornamelijk lokale leveranciers en aansprekende activiteiten in een prachtige duurzame omgeving.

Het Park Paviljoen

In het Park Paviljoen, in het centrum van De Hoge Veluwe, zijn vijf compleet ingerichte zalen (met bosbalkon of bosterras) beschikbaar voor groepen tot ruim 400 gasten. Ook is er een groot evenemententerrein voor overdekte of openlucht bijeenkomsten tot 1500 gasten.

Elke ruimte in het Park Paviljoen is zo ingericht dat het jou en jouw gezelschap aan niets ontbreekt: de hele dag verse koffie, cappuccino en thee vanuit onze koffie- en theebar, hoogwaardige audiovisuele middelen, schrijfwaren voor de deelnemers en een trainerstoolkit.

Groepsactiviteiten

Maak je bezoek aan De Hoge Veluwe compleet met één van de groepsactiviteiten. Wild spotten, een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, Jachthuis Sint Hubertus of een creatieve of actieve workshop in de natuur? Het is allemaal mogelijk!

Adres en contact congreslocatie

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn