Hotel Restaurant De Echoput

Hotel Restaurant De Echoput

Hotel Restaurant De Echoput is dé locatie voor exclusieve evenementen met een diner en heerlijke overnachting.

De Echoput ligt midden in de Koninklijke bossen van Paleis Het Loo en beschikt over 42 hotelkamers en suites, verschillende exclusieve vergaderruimtes en een gastronomisch restaurant, dat al jaren bekend staat om de natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties.

Gastronomische totaalbeleving 

De gastronomische totaalbeleving in harmonie met de omliggende natuur maakt de Echoput een inspirerende locatie voor uw meeting of evenement. Het hotel beschikt over één grote, veelzijdige conferentieruimte van 142 m2 met uitzicht op de wijnkelder en schuifdeuren naar buiten: het Vinotorium. Daarnaast zijn er drie kleinere vergaderruimtes, variërend van 35 tot 50 m2 en een kookstudio die zich ook uitstekend leent voor vergaderingen. Het gehele hotelrestaurant inclusief alle bijhorende faciliteiten zijn ook exclusief af te huren. Het hotel beschikt tevens over een ontspanningsruimte met verwarmd binnenzwembad, een small sauna, fitnessruimte en body spa. 

Adres en contact congreslocatie

Hotel Restaurant De Echoput
Amersfoortseweg 86
7346 AA Hoog Soeren
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn