Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren

Hoe uniek is het om een productpresentatie, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in een pretpark met meer dan 60 attracties te doen… Daar wordt nog lang over nagepraat!

Neem je gasten na afloop van het formele deel mee voor een ontspannen ronde door het pretpark. Stap in de achtbaan of draai een rondje in het reuzenrad. Het park biedt de mogelijkheid om het pretpark exclusief voor jouw bedrijf open te stellen. In het midden van het park bevindt zich namelijk het Jul & Julia Theater voor groepen tot 400 gasten.

Diverse arrangementen

Er zijn diverse arrangementen waaruit je een keuze kunt maken. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor eigen wensen. Is er ergens in Apeldoorn een zakelijke bijeenkomst? De partners en de kinderen zijn hier van harte welkom.

Adres en contact congreslocatie

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn