Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn

Nederlands grootste indoor sportlocatie heeft de zakelijke markt verrassend veel te bieden.

Er zijn prachtige congresfaciliteiten en grote eventzalen in een sportieve ambiance. In het gerestylde congres gedeelte kunnen congressen van 50-500 personen worden georganiseerd, waarbij iedere ruimte uitkijkt over de indrukwekkende wielerhal.

Ruimte voor grote groepen

Voor grotere groepen kunnen de wielerhal en topsporthal worden in gezet als plenaire ruimte. Op het middenterrein van de wielerhal is plaats voor 2200 personen in theateropstelling en daarnaast zijn er nog 5000 zitplaatsen op de tribune. De topsportlocatie leent zich uitstekend voor bijeenkomsten waarbij thema’s als vitaliteit, gezondheid en een gezonde levens stijl centraal staan. Je kunt de bijeenkomst uitbreiden met een groot scala aan workshops, al dan niet met een sportief tintje. Wat dacht je van een Olympisch kampioen als spreker of wellicht wil je zelf eens een rondje op de wielerbaan rijden tijdens een baanwielrenclinic. Omnisport Apeldoorn helpt je graag je zakelijke doelen te bereiken!

Adres en contact congreslocatie

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn