Parc Spelderholt

Parc Spelderholt

Kasteel Spelderholt is in combinatie met Hotel Spelderholt de geschikte locatie voor (meerdaagse) evene menten, vergaderingen, conferenties en bedrijfsborrels.

Naast het kasteel ligt een unieke buitenlocatie: de Wildhut. Deze is zeer geschikt voor outdoor activiteiten en borrels in de buitenlucht. De vernieuwde multifunctionele zaal de Wildkamer beschikt over een led scherm en een soundbar met HD-camera en microfoons, ideaal voor hybride meetings.

Ideale plek voor outdoor vergaderingen

Op het landgoed is er een stretchtent, voorzien van heaters en verlichting. De ideale plek voor jouw outdoor vergadering, uitgebreide lunch of een informeel diner.

Adres en contact congreslocatie

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn