Radio Kootwijk

Radio Kootwijk

Ooit een voormalig zendstation, tegenwoordig een evenementenlocatie met een bijzondere karakteristieke uitstraling; Radio Kootwijk.

Een imposant rijksmonument van Staatsbosbeheer, gelegen in een ruige omgeving en beschermd natuurgebied. De grote zenderzaal met de karakteristieke tegelvloer vormt een prachtig decor en biedt oneindig veel mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen; van congres tot netwerkbijeenkomst, een sit-down diner, beurs etc.

Verschillende ruimtes

Daarnaast beschikt de locatie over verschillende breakout ruimtes om te combineren met een groot event of om met een kleiner gezelschap te vergaderen. Evenementen kunnen geheel op maat worden gemaakt en het team Radio Kootwijk denkt graag met je mee om het maximale uit jouw bijeenkomst te halen. Hier kan optimaal gebruik worden gemaakt van binnen (het gebouw) en buiten (de natuur). Het is het ‘totaalplaatje’ dat de bijzondere beleving creëert waarmee bezoekers na een evenement weer naar huis gaan.

Adres en contact congreslocatie

Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn