STOOM

STOOM

STOOM is een van de weinige industriële locaties in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsalterrein.

STOOM heeft zijn naam te danken aan het voormalig Ketelhuis van de Zwitsalfabriek waarin de locatie gehuisvest zit. Waar vroeger de stoom uit de ketels kwam, komt men tegenwoordig graag bij deze locatie om wat STOOM af te blazen of juist samen om met elkaar op STOOM te komen.

Uiteenlopende mogelijkheden

STOOM biedt uiteenlopende mogelijkheden voor vergaderingen, trainingssessies, bijeenkomsten, borrels, congressen, livestreams of een (bedrijfs-)feest. Dit alles in een industriële, huiselijke, warme en inspirerende setting gerund door een gedreven echtpaar.

Diverse ruimtes

STOOM beschikt over 3 ruimtes: Het Lab, De Werkplaats en de Bossroom. Zo kunnen zij bijeenkomsten en feesten t/m circa 150 personen organiseren, maar ook kleinere vergaderingen, trainingen, cursussen en break-outsessies. Daarnaast werkt STOOM samen met andere locaties op het Zwitsalterrein; zo kunnen ze nog meer ruimtes erbij betrekken en aanbieden. Dit alles op steenworp afstand van elkaar. ‘Het Lab’ beschikt over een eigen bar; ideaal om de dag nog even met elkaar af te sluiten onder het genot van een drankje. Alle 3 de ruimtes zijn industrieel en van alle moderne faciliteiten voorzien. STOOM is uniek en inspirerend in een evenzo mooie historische omgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid. Op steenworp afstand van de binnenstad en goed bereikbaar.

Adres en contact congreslocatie

STOOM
Vlijtseweg 114
7317 AG Apeldoorn

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn