Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Midden op de Veluwe vind je het gastvrije en comfortabele Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, een ideale uitvalbasis voor zowel zakelijke als particuliere gelegenheden.

Het hotel biedt met 160 sfeervolle hotelkamers, diverse faciliteiten, zoals drie restaurants, hotelbar, eigen groentetuin, fietsverhuur, wellnesstuin met binnen- en buitenzwembad, sauna’s en fitness: voor ieder wat wils.

Twintig multifunctionele vergaderruimtes bieden ruimte voor groepen van klein tot groot, met als hoogtepunt Auditorium ‘De Hoge Veluwe’ die zitplaatsen biedt voor 330 personen. De aangrenzende ontvangstruimte heeft gezellige zitjes en biedt talloze culinaire mogelijkheden om jouw gasten te ontvangen.

Bijzondere vergaderlocatie

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie? Er zijn verschillende opties zoals de Outdoor Tent en de intieme Werkplaats. De Outdoor tent is onder voorbehoud beschikbaar van april t/m oktober. Wil je tijdens je meeting een leuke break organiseren? Denk dan eens aan een wandeling met de boswachter, mountainbikeclinic over de Veluwe, een koetsrit of huifkartocht door de prachtige omgeving of een demonstratie van een valkenier. De natuur heeft van alles te bieden voor een inspirerende bijeenkomst!

Adres en contact congreslocatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel
Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn