Van der Valk Hotel Apeldoorn

Van der Valk Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn is de ideale uitvalsbasis voor jouw zakelijke bijeenkomst, feest of congres.

Door de gunstige ligging aan de A50 en nabij de A1 is het hotel bijzonder geschikt voor jouw evenement. Naast de zestien multifunctionele zalen beschikt Hotel Apeldoorn over 151 luxe hotelkamers, een sfeervol restaurant en een zwembad.

Na afloop van jouw bijeenkomst kun je nog even nazitten in de moderne hotelbar of stoom afblazen in de wellness of fitness.

Het hotel beschikt daarnaast over gratis parkeergelegenheid. Als klap op de vuurpijl heeft Hotel Apeldoorn een zestien hectare grote hoteltuin met vrije uitloop kippen, varkentjes, bijenstal en een natuurspeeltuin.

Ze kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in hét hotel op de Veluwe!

Adres en contact congreslocatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325AW Apeldoorn

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn