Congrescentrum Orpheus

Congrescentrum Orpheus

Met drie prachtige theaterzalen, acht multifunctionele ruimtes en diverse foyers is er in Congrescentrum Orpheus alle ruimte voor jouw event (tot 2.250 personen).

De kracht van aandacht, díe ervaar je bij Congrescentrum Orpheus. En niet alleen jij ervaart die aandacht in de aanloop naar het event. Ook je gasten voelen zich gezien én ervaren de Orpheus 9+ beleving!

Elk event is uniek en vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. Gericht op jouw wensen en behoeften. In de aanloop naar jouw event weten de Orpheus eventprofessionals de juiste vragen te stellen. Samen met jouw antwoorden én wat inspiratie vanuit ons betrokken team garanderen we een optimaal resultaat.

Op technisch vlak mag je van Orpheus ook wat verwachten! Of het nu gaat om een technisch basispakket of een compleet geregisseerde online studiosessie, zij regelen het voor je. Zowel live, hybride als volledig online. Kun jij je focussen op de inhoud.

Verschillende mogelijkheden

3 theaterzalen, 5 foyers, 8 multifunctionele ruimtes, 4 podia en 3 entrees. Zoals je ziet, geven ze jouw event dus letterlijk én figuurlijk de ruimte. Flexibiliteit en exclusiviteit gegarandeerd! Zoals je mag verwachten van een locatie als deze, geniet je van comfort en word je volledig ontzorgt. Laat 1.300 gasten samen komen voor een symposium in de Hanoszaal, feest met 1.000 gasten in de Rabobankzaal of laat 250 gasten aan jouw kick-off deelnemen in de Altioszaal. En wist je dat.. ze door het inzetten van een livestream dit deelnemersaantal zonder moeite opschalen met een nulletje extra!

Duurzaamheid

Orpheus hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo draait Restaurant O55 volledig op zonne-energie, is er overal dubbele beglazing en is het tapijt cradle-to-cradle. Voor een pand uit 1965, zijn zij trots het hoogst haalbare energielabel A (EPA Label A) te mogen dragen! Hergebruikte en duurzame materialen vind je overal in Orpheus terug. Licht uit?Spot aan, maar dan uiteraard wel LED-spots!

Goed bereikbaar

Je vindt Orpheus in Apeldoorn, de groene achtertuin van Amsterdam. Goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Of je nu een inhoudelijk congres (in festivalstijl?) een swingend bedrijfsfeest, stijlvol diner(show), productpresentatie of een online- of hybride event organiseert, organiseer het samen met Congrescentrum Orpheus!

Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Bezoek dan de speciale website voor congresorganisatoren op www.congrescentrumorpheus.nl/.

Adres en contact congreslocatie

Theater & Congres Orpheus
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn