Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is een prachtige locatie voor een vorstelijke ontvangst.

Er zijn diverse ruimtes geschikt voor grote en kleine gezelschappen met een uitgebreide keuze aan cateringopties met eigen horeca. Van diner of feest tot een groot evenement; een passende locatie vind je op Paleis Het Loo. Door het paleis zijn er twee routes beschikbaar: de Willem & Mary route en de Oranjeroute die gaat over de vertrekken uit de 19de en 20ste eeuw.

Uitbreiding

Ook de vernieuwde vleugels van het Paleis en de ondergrondse uitbreiding zijn te bezoeken. In het paleis zijn de Balzalen en de nieuwe Grand Foyer te reserveren voor events en ontvangsten. De barokke tuinen van Paleis Het Loo met fonteinen, parterres en de Colonnades vormen de ideale locatie voor een uniek event. Het stallencomplex, met de aanspanplaats, Stal 1 en het restaurant de Prins Hendrik Garage, vormt een mooi geheel voor een evenement of diner.

Adres en contact congreslocatie

Paleis Het Loo
Koninklijk Park
7315 JA Apeldoorn
Plan je route

Neem contact op

Wat is de grootte van het gezelschap?
DD slash MM slash JJJJ
Stel je vraag en vertel over jouw congres, bedrijfsuitje, meeting of event wat je wilt organiseren. Wij denken graag mee.

Maatwerk of inspiratie?

Op zoek naar dé perfecte locatie voor je zakelijke event in Apeldoorn? Wij zijn we er om je te helpen! We kennen de stad en de bijzondere congreslocaties in Apeldoorn door en door. Wij staan klaar om jouw congres, conferentie of evenement tot een succes te maken. Dus, hoe kunnen we je helpen? Stel je vraag en laat ons voor je aan de slag gaan!

Stel je vraag

Wat er nog meer te doen is

#inapeldoorn